Otključavanje vrata uz Danalock V3 pametnu bravu

Podijeli 👇

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
danalock sa svih strana
Danalock Salto V3 pametna brava

U našoj ponudi možete pronaći Danalock V3 pametnu bravu koja će vam stvarno olakšati život. Zaboravite na standardno otključavanje i zaključavanje ulaznih vrata jer za to više nema potrebe.

Standarni problemi s standardnom bravom

Recite nam da nismo u pravu. Da li vam se događa situacija da dolazite kući, a u rukama nosite vrećice? Kada dolazite do vrata potrebno je spuštati vrećice na pod, zatim tražiti ključ u hlačama (da, onaj isti ključ koji vam grebe ekran mobitela), zatim otključati vrata i ponovno dizati vrećice. Da, sve su to uobičajni životni problemi, no uz pametnu bravu nikad se više nećete vratiti na staro.

Kako pametna brava rješava problem?

Pametna brava može se konfigurirati na način da se ulazna vrata vaše kuće automatski otključavaju. To uvelike pomaže na iznad opisanom problemu. Kada se vrata zatvore, vrata se automatski zaključavaju ukoliko namjestite ovu postavku. Mogućnosti Danalock V3 pametne brave su velike – imate uvid u vrijeme i popis korisnika koji su otključavali ili zaključavali vrata, a na određene korisnike moguće je dodati određena ograničenja. Ograničenja mogu biti takva da nemaju stalni pristup otključavanju ili zaključavanju pametne brave nego samo u određenim danima unutar odabranog vremenskog okvira (npr. od pon-sri, od 07:00-16:00) ili unutar određenog razodoblja (npr. unutar određenog mjeseca).

Izvedbe pametne brave Danalock?
Danalock V3 pametna brava dolazi u nekoliko izvedbi.
1. Apple HomeKit izvedba – radi samostalno na Apple uređajima.
2. Z-Wave – ako imate FIBARO HomeCenter centralnu jedinicu koja kontrolira Z-Wave sustav u tom slučaju možete koristiti ovu kombinaciju. Dakle, brava ne može funkcionirati samostalno. Više o Z-Wave centralnoj jedinici saznajte u trgovini pametnih kuća.
3. Bluetooth – funkcionira samostalno, no radi samo u vašoj neposrednoj blizini zbog malog bluetooth radijusa. Da biste mogli otključavati ili zaključavati iz daljine putem interneta, potrebna je Danabridge jedinica.
Instalacija je jednostavna i postoje upute na našem webu. Ukoliko je potrebna pomoć ili instalacija ovog uređaja svakako nam se možete obratiti.

Zapratite nas i na društvenim mrežama.

Shopping Cart
Scroll to Top