Početni smart paket

Podijeli 👇

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email
start pametni paket

Krenite s automatizacijom doma

Kako bismo naše znatiželjne korisnike približili smart rješenjima odlučili smo u našu ponudu uvrstiti početni smart paket. Smart paket sastoji se od:

  • HomeCenter 3 Lite centralne jedinice
  • Motion sensor ili senzor pokreta
  • Door/Window sensor ili senzora za vrata i prozore
  • Dimmer 2 ili prigušivać rasvjete
  • Double switch – kontroler utičnica i prekidača

Želite primati ovakve novosti?

[mc4wp_form id="2898"]

Što dobivate s početnim smart paketom?

Početni smart paket pokriva jednu manju prostoriju, a dobivate sljedeće…

Počnimo on centralne jedinice koja upravlja kompletnim sustavom pametne kuće. U njoj programiramo “pametne scene” koje će na temelju događaja i uvjeta pokrenuti unaprijed definiranu automatziranu radnju. Npr. FIBARO Door/window senzor detektira otvorena vrata sobe i odmah šalje obavijest na mobitel. 

Door/Window sensor štiti od neovlaštenih upada u kuću i odmah alarmira korisnika. Ako se postavlja na prozor, veoma je koristan jer u slučaju kiše obavještava da su prozori otvoreni i da ih je potrebno zatvoriti. 

Motion senzor je ključ automatizacije i na temelju određenih pokreta, razine svjetlosti u prostoriji ili temperature u prostoriji pokreće određene pametne scene koje su unaprijed programirane u centralnoj jedinici. 

U smart paket smo uvrstili dimmer i double switch koji će kontrolirati rasvjetu i utičnice u prostoriji. Dimmer kontrolira jačinu rasvjetnog tjela, dok će double switch kontrolirati dva trošila. Prigodno za utičnice koje je moguće automatizirati na način da se isključe kada se baterija na mobitelu ili laptopu napune na 100% i na taj način adapter nije priključen na naponsku mrežu. Naravno, mogućnosti su daleko veće.

Uz kupnju početnog smart paketa svakako preporučujemo kupnju Roller shutter 3 pametnog modula koji će kontrolirati rolete.

 

Želite primati ovakve novosti?

Pretplati se i ostvari dodatan popust prilikom kupovine. 

[mc4wp_form id="2898"]

Zapratite nas i na društvenim mrežama.

Shopping Cart
Scroll to Top