Kontrola klima uređaja putem pametnog telefona

Podijeli 👇

Share on facebook
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on telegram
Share on email

Kontrola klime putem pametnog telefona

Dosta vam je ručnog upravljanja klime? Upoznajte Z-Wave IR modul. Montira se u blizini klima uređaja i jednom kada se pravilno programira uređaj “glumi” daljinski upravljač. Kada odlazite od kuće klima uređaj će se automatski ugasiti. Kada se vraćate, prostorija će Vas dočekati rashlađena jer se klima uređaj automatski uključuje. Za upravljanje obavezna je centralna jedinica, a mi preporučujemo FIBARO Home center 3 Lite.

Hlađenje uz otvorene prozore? Ne uz FIBARO Door Window senzore

Kako bi izbjegli dodatne troškove u ponudi imamo FIBARO Door Window senzor. To je pametan modul koji se postavlja na vrata i prozore, a detektira da li su vrata ili prozori otvoreni ili zatovreni. Kada centralna jedinica koja upravlja domom primjeti da je klima uređaj uključen i da su vrata i prozori otvoreni, pokrenuti će se scena koja će automatski ugasiti klima uređaj. 

FIBARO Door Window senzor također mjeri sobnu temperaturu, pa je moguće namjestiti automatsko gašenje klima uređaja kada se dosegne željena temperatura u prostoriji. 

Povratak kući s posla

FIBARO sustav priprema se za vaš povratak. Ljeti će se uključiti klima uređaj koji će rashladiti vaš dom. 

Želite primati ovakve novosti?

Pretplati se i ostvari dodatan popust prilikom kupovine. 

[mc4wp_form id="2898"]

Saznajte više o kontroli temeprature

Saznajte više o kontroli temperature bilo da se radi o hlađenju ili grijanju. Kliknite na dugme “Temperatura”. 

Kako to izgleda unutar aplikacije?

kontrola klime yubii

Na slici je prikazana mogućnost uključivanja klima uređaja putem aplikacije. Kada se klikne na modul, ulazite u sekciju gdje je moguće namještati temperaturu.

kontrola klime apple home kit

Klimu je moguće kontrolirati i unutar Apple HomeKit-a što znači da temepraturu možete namještati i glasovnim naredbama prema SIRI glasovnom asistentu.

Zapratite nas i na društvenim mrežama.

Shopping Cart
Scroll to Top