Z Wave protokol – zašto je toliko popularan?

Zašto je Z-Wave najpoularnije rješenje za pametne kuće?

Od kada je Z-Wave predstavljen 2005. godine, tehnologija se razvila kao rješenje za pametni dom. Diljem svijeta prodano je više od 50 milijuna Z-Wave uređaja. Evo zašto:

 

Z-Wave čvorišta omogućuju daljinsko upravljanje internetom:

Vjerovali ili ne, postoje sustavi pametne kuće koji nemaju tu mogućnost. S Z-Waveom daljinski pristup sustavu vaše pametne kuće je standardno rješenje. Možete se prijaviti u svoj sustav pametne kuće s bilo kojeg mjesta na svijetu, s bilo kojeg uređaja koji ima internetsku vezu za provjeru vašeg posjeda, prilagodbu postavki uređaja itd.

Želite primati ovakve novosti?

Pretplati se i ostvari dodatan popust prilikom kupovine. 

[mc4wp_form id="2898"]

Stotine proizvođača razvija Z-Wave proizvode

Korištenjem Z-Wave sustava niste ograničeni na jednog proizvođača. Službeni savez Z-Wave-a sastoji se od stotina programera koji pružaju kompatibilne Z-Wave proizvode, a time imate mogućnosti koristiti tisuće proizvoda za izgradnju vašeg pametnog doma. Gormat projekt nudi FIBARO proizvode koji funkcioniraju na Z-Wave protokolu. 

Pristupačnost

Vrhunski sustavi automatizacije koji koštaju tisuće dolara više nisu jedina opcija za ljude koji žele kvalitetan sustav pametne kuće. Z-Wave nije najjeftinija opcija, no to je najpouzdanije bežižno rješenje na tržištu za kontrolu sustava pametne kuće.

Podrška

U industriji kućne automatizacije, razvojni programeri redovito razvijaju i nude nova rješenja, često ostavljajući svoje korisnike sa zastarjelim sustavom automatizacije bez podrške. Kod Z-Wavea taj rizik gotovo da ne postoji zahvaljujući velikoj popularnosti tehnologije kako kod vlasnika kuća tako i kod proizvođača proizvoda. 

Sigurnost

Z Wave sustavi zaštićeni su bankovnom enkripcijom, tako da ih je u suštini nemoguće hakirati. Centralna jedinica zadužena je za sigurnost pametnog sustava i za sigurnost pametnih upravljačkih modula. Mi preporučujemo FIBARO Home Center 3 profesionalnu centralnu jednicu za upravljanje Z-Wave sustavom. 

Shopping Cart
Scroll to Top