[VIDEO] Upravljanje FIBARO sustavom putem iPad-a

Share buttons:

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on whatsapp
Share on email
Share on telegram
fibaro upravljanje putem tableta
Jednostavno upravljanje pametnom kućom.

Upravljanje sustavom automatike s centralne lokacije u kući - tabletom montiranim na zid.

Moderan i luksuzan način kontrole kuće je putem tableta. Tablet
postaje centralna lokacija u kući kroz koji stvaramo mogućnost kompletne kućne automatike i kontrole roleta, grijanja, hlađenja, rasvjete itd. Tablet postaje centralno obavještajno mjesto u kući koji pokazuje status o potrošnji električne energije, staus senzora itd. U slučaju prekida internetske mreže, kontrola sustavom kućne automatike ne prestaje jer se tablet spaja direktno na Home center jedinicu – z-wave centralnu jedinicu za upravljanje kućnom automatizacijom. Tablet se monitra u posebno kućište koje se podžbukno monitra na zid. Ekran tableta se gasi u trenutku nekorištenja, dok će se automatski uključiti čim se korisnik približi tabletu. Pogledajte video i saznajte kako to izgleda u praksi. 

Treba Vam ovakvo rješenje? Kontaktirajte nas. 

Želite primati ovakve novosti?

Pretplati se i ostvari dodatan popust prilikom kupovine. 

[mc4wp_form id="2898"]

Izgled i instalacija

Koristimo rješenje od Eutonomy euFRAME seta koji uključuje ugradbenu kutiju s napajanjem za punjenje tableta i senzor blizine koji detektira osobu koja namjerava koristiti tablet. Za ugradnju kutije potrebna je rupa u zidu dimenzija 300x183x45mm (ŠxVxD). Kao rezultat toga, površina zaslona tableta je u ravnini sa zidom. Kontaktna linija kutije za ugradnju sa zidom nikada nije ravna, pa je maskirana tankim ukrasnim okvirom u odabranoj boji. Dimenzije okvira odgovaraju tabletima Apple iPad 9.7”, no moguća je narudžba i za ostale modele (na upit).

Na slici ispod pogledajte moguću narudžbu okvira koji će na najbolji način upotpuniti Vaš kućni ambijent. 

Ovo rješenje može zamijeniti ugradnju unutarnjih video portafon jedinica, termostate, ali i pojedine nepotrebne prekidače, pa ova vrsta rješenja na kraju postane jeftinija opcija.

okviri za tablet na zidu

Imate pitanja? Nazovite nas.

Ili pošaljite email...

Zapratite nas i na društvenim mrežama.

Shopping Cart
Scroll to Top