Često zaboravljate ključeve?
Ispuštate torbe iz ruku kako bi otključali vrata?
Ili Vas jednostavno smeta nošenje ključeva u džepovima?

Danalock V3 pametna brava

Automatsko otključavanje
Read More
Nema potrebe za traženjem ključeva. Danalock brava automatski otključava vrata čim se vraćate kući.
Podijelite digitalni ključ
Read More
Jednostavno pošaljete ključ novom korisniku koji od sada ima pristup pametnoj bravi.
Dugotrajna baterija
Read More
Danalock ima prosječno trajanje baterije od 12+ mjeseci ovisno o svakodnevnoj upotrebi. Status baterije lako se vidi u aplikaciji.
danalock sa svih strana

Što je pametna brava Danalock?

Danalock V3 je bežična pametna brava koja vam omogućuje jednostavnu kontrolu otključavanja vrata u svom domu pomoću pametnog telefona.

Od sada možete prestati brinuti o izgubljenim ili zaboravljenim ključevima, koristite svoj pametni telefon za zaključavanje ili otključavanje vrata.

Princip rada
Read More
Danalock je motorna brava koja se montira s unutrašnje strane vrata i koja okreće EURO cilindar. Za upravljanje je zaslužna Danalock aplikacija ili PIN tipkovnica.
Napajanje
Read More
Pametna brava za svoje napajanje koristi baterije (4 x CR123A – paket jih ne sadrži) koje je potrebno mijenjati približno jedanput godišnje.
Povezivanje
Read More
Brava za prijenos podataka koristi Bluetooth low energy (4.0).
pametna brava i danalock aplikacija

Dodjelite ili oduzmite pristup bravi u nekoliko sekundi

Kao vlasnik Danalock V3, možete stvoriti neograničen broj digitalnih ključeva za članove svoje obitelji, prijatelje ili čak goste. Programirajte razinu pristupa svakog korisnika odabirom trajnog ili privremenog pristupa. Pogledajte tko je koristio bravu u aplikaciji.

Automatsko otključavanje

Pune ruke? Danalock V3 pametna brava zna kada se vraćate kući  i otključava vrata umjesto vas.

Za dodatnu udobnost, možete konfigurirati Danalock V3 da ponovno zaključa vrata nakon ulaska.

twist assist
Play Video about twist assist

Uživajte u pogodnosti TwistAssist funcionalnosti

Danalock V3 nudi vam motoriziranu pomoć pri zaključavanju s Twist Assist-om. 

Da bi aktivirali ovu značajku, trebate samo okrenuti Danalock za nekoliko stupnjeva i motor će preuzeti, zaključavajući ili otključavajući vrata umjesto vas. Pogledajte video.

Visoka razina sigurnosti

Danalock V3 koristi naprednu metodu šifriranja za prijenos podataka (AES 256), što je ista tehnologija šifriranja koju koriste vlade i vojska kako bi informacije bile zaštićene. Komunikacija između pametne brave i pametnog telefona zaštićena je naprednim sigurnosnim protokolom TLS 1.2. Digitalni ključevi koji provjeravaju autentičnost Danalock V3 pohranjeni su u HSM čipu koji osigurava da se svi ključevi razmjenjuju bez da ikakve privatne informacije napuste čip.

Upravljanje

Mobilna aplikacija

Mobilna aplikacija je vrlo jednostavna. Upravo zbog toga je prikladna za sve korisnike. I najmanje iskusni korisnici će se  snaći.

PIN tipkovnica

Danapad SALTO je PIN tipkovnica koja nadopunjuje pametnu bravu Danalock. Danapad SALTO omogućuje vam otključavanje unosom PIN koda bez upotrebe pametnog telefona ili tableta.

Iznajmljujtete?

Jeste li svaki put kada je došao novi gost morali dogovoriti susret i otići na lokaciju stana/apartmana koji iznajmljujete? Pametna brava tome staje na kraj. Pošaljite digitalni ključ putem SMS poruke ili e-pošte svom gostu u nekoliku sekundi. Kada gost prestane boraviti u apartmanu, digitalni ključ mu jednostavno izbrišete na daljinu.

Imate pitanja? Nazovite nas.

Ili naručite putem weba...

Shopping Cart
Scroll to Top