Vanjska površina

FIBARO sustav u dvorištu.

Jednostavna pametna rješenja

vrt i dvoriste fibaro intro

Prekrasno dvorište bez imalo muke

Uz FIBARO možete održavati dvorište. Moguća je kontrola sustava nadvodnjavanja. Također, kontrola rasvjete, nadzora preko IP kamera itd.

druženje na terasi

Savršena večer u dvorištu

Kada stigne ljeto, večernja druženja na terasi u dvorištu postanu uobičajna. Jednostavnim klikom na The button pokrenite scenu koja će aktivirati rasvjetu, pokrenuti savršenu glazbu i učiniti večernji doživljaj nezaboravnim. Zaslužni za to mogu biti The button i Double switch.

 • FIBARO Double switch

  85,00 Pametne kuće i automatizacija
 • fibaro tipka za pokretanje scena

  FIBARO The button

  70,00 Pametne kuće i automatizacija
cvijet u dvorištu pametne kuće

Nadvodnjavanje

Zakazano automatsko zalijevanje vrta pokazalo se izuzetno prikladnim rješenjem. U slučaju da vrijeme postane nepredvidljivo, tu je plugin vremenske prognoze koji spriječava nepotrebno nadvodnjavanje biljaka i potrošnju vode. Smart implatant može kontrolirati prskalice.

 • fibaro smart implant

  FIBARO Smart implant

  62,00 Pametne kuće i automatizacija
vrt

Noćna šetnja dvorištem

Lutajući vrtom navečer, pogotovo ako je to velik prostor ne trebamo paliti svjetla u cijelom vrtu. Kad senzor pokreta otkrije kretanje, svjetlo se uključuje na mjestima gdje ima ljudi. Zahvaljujući tom rješenju možete se diviti svom vrtu po mraku i štedite na računima električne energije.

 • fibaro dimmer

  FIBARO Dimmer 2

  85,00 Pametne kuće i automatizacija
 • fibaro senzor pokreta

  FIBARO Motion senzor

  85,00 Pametne kuće i automatizacija
bazen

Temperatura vode u bazenu

Ako imate bazen, neka bude onaj u koji možete skočiti bilo kada, bez obzira na stvarnu temperaturu zraka. Sustav grijanja vode konfiguriran sa senzorom temperature zraka omogućuje vam korištenje bazena u svako doba godine i dana. Osjetite umirujuću hladnoću ljeti i ugodno toplu vodu tijekom proljeća i jeseni.

 • FIBARO Double switch

  85,00 Pametne kuće i automatizacija
 • FIBARO Flood sensor

  95,00 Pametne kuće i automatizacija
 • fibaro smart implant

  FIBARO Smart implant

  62,00 Pametne kuće i automatizacija
kamera

Nadzor dvorišta

Poveću vrtnu površinu teško je održavati, a uljezi je često ometaju. Nadgledanje udaljenih kutova imanja sinkroniziranih sa alarmnim sustavom omogućit će nam da mirno spavamo i pobrinemo se da je vrt također siguran dio naše tvrđave.

Posjetite našu trgovinu

Shopping Cart
Scroll to Top