Čime se bavimo?

Pametna rješenja koja će
promjeniti Vašu svakodnevnicu.

Naša primarna djelatnost su pametni automatizirani sustavi kuća. Certificirani smo zastupnici za FIBARO proizvode. Nudimo uslugu prodaje, distribucije i instalacije proizvoda.

Instalacija

Kako bismo našim klijentima ponudili kompletnu uslugu pametnih kuća, u suradnji s timom elektroinstalatera provodimo cjelovita rješenja.

Naša vizija

Nakon višegodišnjeg iskustva u radu s pametnim i automatiziranim rješenjima, bilo da se radi o maloprodajnim sustavima ili pametnim rješenjima za kuće odlučili smo započeti vlastito poslovanje u 2020. godini.

Tako postajemo ovlašteni zastupnici za FIBARO pametna rješenja sa odgovarajućim certifikatom.

Kvalitetna usluga, kvalitetan proizvod i ono najbitnije kvalitetna podrška naš je prioritet za svakog našeg kupca. Naši proizvodi  su provjerene kvalitete, a svaki modul prolazi internu kontrolu kvalitete i testiranja. Konstantno vršimo edukacije o sustavima pametnih rješenja za naš tim, a sve kako bismo krajnjem kupcu ponudili čim bolju i kvalitentniju uslugu. Nudimo rješenje projektiranja, nadzora i vođenja projekta, te instalacije rješenja za pametne kuće ili elektroničkih cijena za maloprodaju.

Mi vjerujemo u kompletnu ponudu. Bilo da se radi o našim proizvodima ili uslugama s Vama smo od samog početka. Zato smo u 2021. godini proširili naš opseg poslovanja i započeli partnerstvo s elektroinslaterskim tvrtkama.  Iza sebe ostavljamo nekoliko projekata kompletne instalacije električnih sustava, a koji se veže na sustav pametnih kuća. Naša vizija je jasna: želimo postati vodeća tvrtka u Hrvatskoj na području kućne automatike i elektroinženjeringa, specijalizirana za pametno upravljanje objektima.  

Kada želite integrirati sustav rasvjete, grijanja, hlađenja, sigurnosti ili zašitite od poplave, požara i plina, a na kraju i sustav upravljanja energijom mi smo tu za Vas, te ćemo se vrlo rado priključiti Vašem projektu.

Možemo se pohvaliti da stvaramo jednu dobru i kvalitetnu mrežu naših klijenata i partnerskih odnosa. 

Postanite i Vi dio našeg poslovanja, te se svakako radujemo Vašem javljanju.

Facebook

Saznajte više o nama na facebooku i zapratite nas.

LinkedIn

Koristimo i LinkedIn profil. Zapratite novosti koje objavljujemo.

You Tube

Započinjemo s video objavama. Pogledajte.

Katalog pametne kuće

Preuzmite katalog pametnih kuća i saznajte koja rješenja nudimo.
Shopping Cart
Scroll to Top