Pametna rasvjeta

Upravljanje pametnom rasvjetom uz FIBARO smart home sustav.

Rješenja za pametne kuće

Ugasite svijetla u pravo vrijeme

automatske scene za rasvjetu

Automatizacija rasvjete

FIBARO je jedan od vodećih proizvođača pametne kućne automatizacije, a njihov sustav za upravljanje rasvjetom pruža brojne značajke koje čine vaš dom ugodnijim i energetski učinkovitijim.

FIBARO automatizacija rasvjete koristi senzore pokreta i senzore svjetla kako bi automatski upravljala svjetlima u vašem domu.

Koje module koristiti za pametnu rasvjetu?

FIBARO Single/Double Switch modul je jedan od ključnih elemenata za upravljanje rasvjetom u vašem domu. Ovaj pametan modul omogućuje paljenje/gašenje svjetla, električnih uređaja ili isključivanje struje iz utičnica. Zahvaljujući značajci mjerenja snage, dat će precizne informacije o potrošnji električne energije. 

Double switch je modul koji ima mogućnost kontrole dva trošila.

Izuzetno je popularan jer je kompatibilan i može se ugraditi u kombinaciji s klasičnim prekidačima i utičnicama. Double switch je širok 42,50mm, viskok 38,25 i dubok 20,30mm, pa ga je moguće smjestiti unutar razvodne kutije ili ispod kutije prekidača.

rasvjeta u boji

RGBW LED rasvjeta

FIBARO omogućuje upravljanje LED RGBW višebojnom rasvjetom. Potrebno je ugraditi klasičnu RGBW traku (ugrađuje električar), a na koju se spaja FIBARO RGBW modul. Modulu je potrebno napajanje od 12V DC. Sada ste u mogućnosti mijenjati intezitet LED svijeta ili mijenjati boje unutar Yubii aplikacije. 

Koji modul se koristiti za prigušivanje rasvjete?

FIBARO Dimmer 2 modul je složena sklopka za prigušivanje svjetla koja prilagođava intenzitet svjetlosti trošila.

Dimmer 2 konfiguriramo tako da vam nježno osvijetli put usred noći, a da vas više ne uplaši. Prekidač za prigušivanje omogućuje programiranje scena koje vam olakšavaju život stvaranjem savršenog ugođaja kada to želite.

Kao i Dobule switch može se ugraditi u kombinaciji s klasičnim prekidačima i utičnicama.

 

Energetska učinkovitost i ušteda

Jedna od najkorisnijih značajki FIBARO sustava je mogućnost praćenja potrošnje energije u stvarnom vremenu. To znači da korisnici mogu vidjeti koliko energije troši svaki uređaj u stvarnom vremenu. To omogućuje identifikaciju uređaja koji troše najviše energije i mogućnost poduzimanja mjera za smanjenje potrošnje.

Mi sustav programiramo tako da gasi sva nepotrebna trošila.

Walli serija prekidača iz FIBARO ponude

FIBARO također nudi vlastite Z-wave prekidače i utičnice koje mogu upotpuniti interijer Vašeg doma.  Walli su moderna i funkcionalna tipkala koji se monitraju umjesto klasičnih prekidača, a mogu obavljati više funkcija – u mogućnosti smo programirati razičite scene koje na primjer. mogu pokrenuti grijanje ili zatvoriti sve rolete u kući. 

Upravljanje rasvjetom uz aplikaciju Yubii

Yubii aplikacija je praktičan alat za upravljanje pametnim kućnim uređajima, uključujući rasvjetu. Aplikacija omogućuje korisnicima da jednostavno upravljaju uređajima putem mobilnog uređaja, bilo da su kod kuće ili izvan nje.

Saznajte više o aplikaciji Yubii:

Naručite iz naše web trgovine

Shopping Cart
Scroll to Top