Sigurnost

Zaštita od poplave, požara, plina uz FIBARO proizvode.

Osigurajte svoj dom uz Flood, CO i Smoke senzor.

sigurnost od poplave

Zaštita od požara, plina ili poplave

Kada se želite zaštiti od požara, plina ili poplave onda se koriste FIBARO Smoke sensor, CO sensor i Flood sensor. To su senzori koje srećom nećete često primjećivati u svom kućanstvu, no kada vam zatrebaju biti ćete im najzahvalniji. Upoznajte ih…

dim u kuhinji

Detekcija dima

Koliko često vam nešto zagori u pećnici? Pa, dobro. Ne baš često, no dovoljno je jednom. Postavite LED višebojne trake u kuhinji u kombinaciji s FIBARO senzorom dima. Senzor će detektirati dim i vizualno vas obavijestiti o problemu s ručkom, a dobivate obavijest na mobitel. FIBARO Double switch će isključiti pećnicu.

Zaštita od ugljičnog monoksida

Da bi izbjegli tragediju s plinom koristi se FIBARO CO sensor. Tehnologija nam daje alate koji ne samo da prepoznaju prijetnju, već i reagiraju na nju. CO senzor koji prepoznaje ugljični monoksid obavještava vas o njegovoj opasnoj koncentraciji u zraku i istovremeno otvara prozore i uključuje ventilaciju. Sve imate pod kontrolom!

pročišćivać zraka

Čist zrak

Ponekad ne znamo kakva je čistoća zraka u našem domu, a na naš dom utječu vanjski uvjeti. Ako senzor čestica otkrije visoku razinu onečišćenja, informacije se prosljeđuju sustavu pametne kuće koji zatvara sve otvorene prozore i pokreće pročistač zraka. Gormat projekt u ponudi nema pročišćivač zraka, no ako imate jedan raditi će savršeno u kombinaciji s Walli serijom utičnica. Naravno, moguća je kombinacija s Wall plugom ili Double switchom.

senzor poplave

Detekcija vode

Puknuće cijevi i curenje vode kap po kap je neprimjetno. To se najčešće događa u kuhinji, kupaonici i u radu perilice za rublje ili suđe. Ako postavite elektroventil za vodu u kobinaciji s Double switchom, FIBARO senzor poplave će zatvoriti dovod vode i odmah vas obavjestiti o poplavi. 

Detekcija kvarova na uređajima

Elektronički uređaji mogu prouzročiti kratki spoj u instalaciji ili čak požar. Pomoću pametnog utikača poput zidnog utikača možete daljinski uključivati i isključivati bilo koji uređaj, možete provjeriti koliko energije troši i bit ćete obaviješteni o abnormalnostima u radu bilo kojeg uređaja. Zahvaljujući zidnom utikaču možete trenutno reagirati isključivanjem uređaja putem mobilne aplikacije.

Posjetite našu trgovinu

Shopping Cart
Scroll to Top