Temperatura

Upravljajte temperaturom u Vašem domu na najoptimalniji način i uštedite uz FIBARO proizvode.

Rješenja za pametne kuće

Pametno upravljanje sobnom temperaturom

automatizacija kontrole temperature

Mogućnosti FIBARO sustava

FIBARO nudi visoki spektar rješenja za upravljanje sobnom temperaturom nevezano da li je riječ o sustavu grijanja ili hlađenja.

Grijanje: bez obzira da li je riječ o električnom grijanju ili hidrauličkom, podnom grijanju ili grijanju na radijatore, FIBARO ima mogućnost integracije u bilo koji sustav. 

Hlađenje: za upravljanje unutarnjim klima jedinicama koristimo IR modul. Modul se programira prema specifikacijama proizvođača klima uređaja i prema tome dobiva mogućnost upravljanja sustavom hlađenja.

Pametni termostati

mco termostat

FIBARO nudi pametne termostate koji omogućuju precizno podešavanje temperature u prostoriji. Ovi termostati koriste senzore temperature kako bi pratili stvarnu temperaturu i optimizirali rad grijanja.

Pametna radijatorska glava postavlja se na ventil radijatora i upravlja sustavom grijanja unutar prostorije na najoptimalniji način koji osigurava značajne uštede.

FIBARO the heat controller

Kontrolirajte temperaturu putem mobilne aplikacije

Sada možete daljinski upravljati temperaturom u svojoj kući putem mobilne aplikacije Yubii. To vam omogućuje da promijenite temperaturu prije nego što stignete kući ili kad niste u istoj prostoriji.

Jednostavno odaberite željeni virtualni termostat unutar aplikacije i namjestite željenu temperaturu.

otvoreni prozori zimi

Uštedite uz smart način grijanja

Za vrijeme vrućina koristimo klima uređaj, a zimi radijatore. U obje situacije u slučaju ostavljanja prozora otvorenim, klima uređaj ili grijanje se automatski isključuju kako bi se izbjegla nepotrebna potrošnja energije. Za to je zaslužan Door Window sensor koji budno prati da li su vrata i prozori otvoreni ili ne.

ulazak u vruć stan

Povratak kući s posla

Vraćajući se s posla jedva čekate da uđete u svoj dom i nađete utočište od sunca ljeti, kiše u proljeće i hladnoće zimi. FIBARO sustav priprema se za vaš povratak. Ljeti će se uključiti klima uređaj koji će rashladiti vaš dom. Zimi će se uključiti grijanje kako bi ušli u svoj topli dom.

Rashladite uz FIBARO sustav

Remotec IR Module je uređaj koji omogućuje integraciju infracrvenog (IR) daljinskog upravljača, poput onoga koji dolazi s klima uređajima, u pametni kućni sustav kao što je Fibaro. Ovaj uređaj omogućuje vam daljinsko upravljanje klima uređajima putem pametnih telefona ili pametnih upravljača unutar Fibaro sustava. Više informacija o uređaju u našoj online trgovini.

Uvid u povijest grijanja

FIBARO tehnologija omogućuje dublji uvid u promjene temperature tijekom vremena. Zahvaljujući ovoj jedinstvenoj mogućnosti, imate potpunu kontrolu promjene temperature u svakoj prostoriji. Bez obzira radi li se o dnevnom boravku, spavaćoj sobi ili radnoj prostoriji, naš sustav bilježi svaku promjenu temperature i zadržava te informacije za vašu analizu.

povijest promjene temperature

Uz FIBARO kontrolu grijanja i hlađenja, postignite savršenu ravnotežu udobnosti i energetske učinkovitosti u svakoj prostoriji, prilagodite temperaturu prema svojim željama i uživajte u pametnom upravljanju koje se prilagođava vašem načinu života.

Posjetite našu trgovinu

Shopping Cart
Scroll to Top