Yubii aplikacija

Kontrola kompletne kuće uz JEDNU I SAMO JEDNU aplikaciju

Vodite brigu o svome domu

Početni zaslon mobilne aplikacije osmišljen je da učini učinkovitu automatizaciju pametne kuće, odmah nakon što uključite aplikaciju. Već na prvi pogled znate što se događa u cijeloj kući. Početni zaslon možete prilagoditi svojim potrebama.

Pametne sugestije

S tehnologijom samoučenja, Yubii aplikacija sama prepoznaje kako prilagoditi aplikaciju za vas. Upoznajte snagu Yubii aplikacije putem koje možete upravljati grijanjem, rasvjetom, roletama itd.

Wall mode
Aplikacija sada ima način rada "Wall mode" koji prikazuje cijeli prikaz kuće na vrlo jasan način, čak i kada se nalazite na nekoliko koraka od zaslona. Upotrijebite sve značajke aplikacije na tabletu ili iPadu postavljenim na zid.
Kontrola roleta
Kontrolirajte roletama preko Yubii aplikacije ili namjestite scene koje će automatski spuštati ili podizati rolete. Za kontrolu roleta potreban je Roller Shutter 3.
Kontrola rasvjete na daljinu
Kontrolirajte rasvjetu kada ste na putu i na taj način prividno prikazujete da ste kod kuće. Ako odete od kuće, a zaboravili ste isključiti svjetlo možete to učiniti na daljinu
Perfektno zagrijan dom
Namjestite željenu temperaturu za svaku prostoriju zasebno. Kontrolu grijanjem upravlja The heat controller.
fibaro alarm

Alarm

Yubii aplikacija omogućuje uključivanje Alarmnog sustava automatski čim izađete iz doma. Budite sigurni da će Vaš dom uvijek biti zaštićen.

Pokrenite omiljenu scenu

Započnite gledanje filma uz prikladan ambijent. Pokrenite unaprijed programiranu scenu jednim klikom. Scena će ugasiti svijetla i uključiti LED RGB traku s pripadajućim bojama. Rolete će se automatski spustiti. Odlično, zar ne?

fibarto scenes
Shopping Cart
Scroll to Top